8.8/10

Samsung WW80TA049AE EcoBubble + Samsung DV80TA220AE

Review

Samsung WW80TA049AE EcoBubble + Samsung DV80TA220AE

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble + Samsung DV80TA220AE wasmachine droger set is een energiezuinige keuze met een A+++ energieklasse. Het vulgewicht van 8 kg is ideaal voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Met een geluidsniveau van 72 dB en diverse was- en droogprogramma’s is deze set gebruiksvriendelijk. De bouw- en waskwaliteit zijn echter basisklasse. De warmtepompdroogtechniek zorgt voor energiebesparing en kledingbehoud.

Energiezuinige, kostenbesparende en milieuvriendelijke wasdrogerset.

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble wasmachine droger set is een energiezuinige keuze met een A+++ energieklasse. Hierdoor bespaar je over de levensduur maar liefst 1545 euro aan energiekosten. Per jaar verbruikt deze set slechts 70,4 euro aan energie met een energieverbruik van 176 kWh. Het waterverbruik is ook beperkt, met 10560 liter per jaar wat resulteert in waterverbruik kosten van slechts 13,16 euro. Met deze set bespaar je dus zowel op je energie- als waterrekening, wat goed is voor het milieu én jouw portemonnee.

Geschikte set voor 2-3 personen, efficiënt wassen en drogen.

Als je met jouw Samsung WW80TA049AE EcoBubble wasmachine droger set een vulgewicht van 8 kg hebt, is deze set geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt om de was te doen voor jou en jouw gezin, zonder je zorgen te hoeven maken over een te klein vulgewicht. Met deze set kun je efficiënt en gemakkelijk jouw was- en droogbehoeften vervullen.

Handige wasmachine en droger set met gebruiksgemak.

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble wasmachine en de Samsung DV80TA220AE droger set bieden veel gebruiksgemak. De Anti-vibratie functie vermindert trillingen, wat zorgt voor een stilere werking. De Antikreukfase helpt om kreukels in kleding te verminderen, en de Resttijdindicator geeft aan hoe lang de was nog duurt. Daarnaast zijn er handige merkspecifieke functies, zoals Samsung OptimalDry, die zorgen voor een efficiënte en gepersonaliseerde droogcyclus. Met deze set hoef je je geen zorgen te maken over de bediening en bescherming van je kleding.

Set met stille wasmachine en efficiënte droger.

De Samsung WW80TA049AE EcoBubble wasmachine droger set heeft een centrifuge geluidsniveau van 72 dB, wat binnen de normale grenzen valt. Het toerental van 1400 rpm zorgt voor efficiënt drogen van je kleding.

Wasprogramma’s voor alle soorten wasgoed, inclusief speciale programma’s.

De wasprogramma’s van deze wasmachine droger set zijn erg divers en bieden voor elk type wasgoed een geschikt programma. Of je nu fijne was, katoen, synthetisch of wol wilt wassen, er is altijd een programma beschikbaar. Daarnaast biedt de set ook specifieke programma’s voor allergieën, beddengoed en vlekken, wat erg handig is. De droogprogramma’s zijn ook uitgebreid, met verschillende opties zoals extra droog, katoen, lingerie en synthetisch. Met deze set kun je jouw wasgoed optimaal verzorgen en ben je verzekerd van schone en droge kledingstukken.

Basis kwaliteit wasmachine droger set. Laagste klasse.

De bouwkwaliteit van deze Samsung WW80TA049AE EcoBubble wasmachine droger set is van basisklasse niveau. De waskwaliteit is ook basisklasse. Houd er rekening mee dat basisklasse de laagste klasse is.

Specificaties

Samsung WW80TA049AE EcoBubble + Samsung DV80TA220AE

Extra informatie

Vulgewicht

8 kg

Toerental

1400 rpm

Energielabel

Energielabel A

Geluidsniveau

72 dB

Diepte

65 cm

Artikelnummer

870253

Merk

Samsung

Type

Voorlader

Droogresultaat

B

Algemene wasprogramma's

Fijne was, Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol

Specifieke wasprogramma's

Allergieën, Beddengoed, Gemengde was, Vlekken

Waterverbruik per jaar

10560 l

Beste getest

Nee

Display

Ja

Trommelverlichting

Ja

Gebruiksgemak

Anti-vibratie functie, Antikreukfase, Automatisch uitschakelen, Beladingssensor, Kinderbeveiliging, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Vochtigheidssensor

Koolborstelloze motor

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Stoomfunctie

Nee

Waskwaliteit

Basisklasse

Breedte

60 cm

Hoogte

85 cm

Gewicht

50 kg

Kleur

Wit

Energieverbruik

176 kWh

Milieuvriendelijk

Nee

Verschillende merken

Voor welk merk je kiest is sterk afhankelijk van jouw wensen. Heb je goede ervaringen met een bepaald merk of zoek je specifieke eigenschappen?

Stop met zoeken! Bekijk de beste sets van 2022

Bekijk de beste sets