Zwarte wasmachine en droger set

De meeste wasmachine en droger sets zijn wit van kleur. Dit is omdat het voor de fabrikant veel goedkoper is om alle machines in dezelfde kleur te maken. Daarvoor is ooit de kleur wit uitgekozen, omdat het een neutrale kleur is die vrijwel bij elk interieur past. Daarbij gaat een wasmachine droger set heel lang mee, waardoor het voor veel mensen geen zin heeft om te investeren in een kleur die op dit moment in de mode is. Dit geldt niet alleen voor wasmachines en drogers, maar ook voor andere huishoudelijke apparaten zoals koelkasten. Het is niet voor niks dat al deze apparaten witgoed worden genoemd.

Ben jij toch op zoek naar een wasmachine droger set in het zwart? Lees dan op deze pagina waar je allemaal op moet letten!

Beste Zwarte wasmachine en droger set van 2024

Beste wasmachine en droger set in het zwart van 2024

Het is niet gemakkelijk om witgoed in het zwart te vinden en als je eenmaal een goede wasmachine gevonden hebt, heb je vaak minder keuze op het gebied van gebruiksgemak. Zo kan het best frustrerend zijn als je eindelijk de juiste wasmachine droger set hebt gevonden, maar er geen zelfreinigende wasmiddellade in blijkt te zitten. Wij hebben een groot aantal sets voor je getest en met elkaar vergeleken. Als de perfecte wasmachine droger set voor jou hier tussen zit, weet je zeker dat je een goede keuze maakt!

Dit zijn de best geteste wasmachine droger sets van 2024:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale set

Klik en start keuzehulp
first screen img
1
2
3
4
Jouw set

Set keuzehulp

Terug
1
2
3
Terug

Hoe stil moet de wasmachine en droger set zijn?

Set keuzehulp

Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasmachine en droger set zijn?

Set keuzehulp

Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Set keuzehulp

Bekijk 10 beste sets
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachine droger set zoeken...

Wat is een wasmachine en droger set in het zwart

Een wasmachine droger set is niet hetzelfde als een was droogcombinatie. Het gaat hierbij om een losse wasmachine en droger, die als set verkocht worden. In dit geval gaat het specifiek om de apparaten in de kleur zwart, die veel minder vaak voorkomt dan wit.

Tijdens je zoektocht zal je er rekening mee moeten houden dat je voorkeur voor de kleur een aantal andere dingen zal uitsluiten. De meeste wasmachines en drogers worden nog steeds in het wit gemaakt, waardoor het kan zijn dat je de beste wasmachine voor jouw wensen vindt, maar dat deze niet beschikbaar is in het zwart.

Het is altijd verstandig om goed na te denken over wat voor jou belangrijker is, dat de wasmachine beschikt over bepaalde functies, of dat de wasmachine komt in het zwart. Een zwarte wasmachine droger set kan dan wel heel mooi in je interieur staan, maar als je hardnekkige vlekken niet kunt verwijderen, ben je beter af met een wit exemplaar. De apparaten kunnen altijd nog worden weggewerkt in een kast.f

Waarom kiezen voor een wasmachine en droger set in het zwart

Als je een nieuwe wasmachine nodig hebt, kan het voordelig zijn om ook meteen een nieuwe droger aan te schaffen. In een set zijn de apparaten namelijk goedkoper. Zo kun je ook een wat duurdere wasmachine aanschaffen en toch besparen op de totaalprijs.

Daarbij weet je ook altijd dat je de meest geschikte wasmachine voor de droger hebt. Het vulgewicht wassen van een wasmachine varieert namelijk nogal eens van dat van een droger, waardoor je bij twee losse apparaten vaak het risico loopt dat je niet al je was ook in de droger kwijt kunt. Bij sets zijn de apparaten goed op elkaar afgestemd, je hebt dan een kleine wasmachine en droger met een vulgewicht van 7, 8 of 9 kg wasgoed.

Ook als je een energiezuinige wasmachine hebt, is het zonde als je droger nog wel een lage energiebesparing heeft. Wanneer je een set koopt, heb je altijd vergelijkbare prestaties. Het zal dus nooit zo zijn dat de wasmachine een koolborstelloze motor heeft en de droger energie slurpt. Hetzelfde geldt voor het geluidsniveau, als je op zoek bent naar een stille wasmachine, zal de droger met gemak in dezelfde ruimte kunnen worden geplaatst.